POJIŠTĚNÍ

Povinné ručení 2015

Po letech snižování cen povinného ručení se v posledních letech se už pomalu stává tradicí..

Po letech snižování cen povinného ručení se v posledních letech se už pomalu stává tradicí, že ceny pojištění každoročně o několik procent vzrostou. Většina pojišťoven chystá zdražení povinného ručení od 1.2.2015. O tom, že cena povinného ručení se zvýší i v roce 2015 a důvodech proč tomu tak bude, jsme již psali v minulém článku. Že růst cen není úplně vinou pojišťoven také. Pojďme se podívat koho se zdražení nejvíce bude týkat a zda se vyplatí použít srovnání povinného ručení online. 
 

Skupina rizikových řidičů

Do současnosti přispívali do garančního fondu všichni poskytovatelé povinného ručení. Předpokladem je, že se sice ceny povinného ručení zvýší paušálně pro motoristy, ale největší důraz dají pojišťovny na rizikové řidiče. Dnes funguje systém bonusu a malusu, který mimo ceníkové ceny jednotlivých pojišťoven zvýhodňuje dobré řidiče bonusy a naopak znevýhodňuje špatné řidiče malusy za jednotlivé dopravní nehody.

Kalkulačka povinného ručení

V našich stránkách najdete přehledně informace k možnostem odstoupení od smlouvy o povinném ručení. Jednou z nich je i možnost od jednoho měsíce od doručení oznámení o zvýšení ceny odstoupit od smlouvy. To znamená, že se naopak naskýtá možnost zkusit najít levné povinné ručení prostřednictvím porovnání nabídek povinného ručení na našich stránkách. V naší kalkulačce povinného ručení najdete aktuální ceny a možnost přehledně porovnat nejen ceny povinného ručení, ale i jeho dalších vlastností a připojištění v přehledné interaktivní tabulce.

Nebo můžete zanechat svoje telefonní číslo a my Vám zavoláme a provedeme s Vámi online porovnání povinného ručení, kde pro Vás nalezneme nejvýhodnější nabídku nebo Vám dáme slevu, kterou nenaleznete na našich stránkách a získáte nejlevnější povinné ručení na trhu. 

Naše srovnání povinného ručení obsahuje samozřejmě mimo ostatních výhod klasické bonusy jako připojištění pneumatik, pojištění pokut či odškodnění k nehodě.

  • Sdílet článek:

POJIŠTĚNÍ

Chování účastníků dopravní nehody

 Naprostá většina řidičů, téměř 82 %, v průzkumu uvádí...

POJIŠTĚNÍ

S cizím autem do ciziny, aneb co si v takovém případě ohlídat

Chystáte se na dovolenou firemním vozem, autem z autopůjčovny nebo výkonným bourákem vašeho švagra? S tímto způsobem dopravy se pojí určité administrativní povinnosti. Co zařídit, když se chystáte s cizím autem na dovolenou?

POJIŠTĚNÍ

Jaké zabezpečení proti krádeži auta se vyplatí?

Kromě vynikajícího piva a známého českého skla je naše vlast bohužel známá i vysokým počtem krádeží. V celosvětovém měřítku jsme v první třicítce v počtu ukradených aut. Posvítili jsme si na to, jak by mělo vypadat efektivní zabezpečení proti krádeži auta.

Napište nám