POJIŠTĚNÍ

Nepodceňujte pojištění proti přírodním živlům!

Počasí nám už několikrát dokázalo, že umí být pěkně nevyzpytatelné. Nechávat svůj majetek nepojištěný je proto velmi riskantní. Za posledních 15 let jsou statistiky škod

Počasí nám už několikrát dokázalo, že umí být pěkně nevyzpytatelné. Nechávat svůj majetek nepojištěný je proto velmi riskantní. Za posledních 15 let jsou statistiky škod přímo alarmující a rok od roku rostou stále víc. Největší problém zatím způsobují povodně, silný vítr, krupobití a bouřky. Především jarní a letní období se dá považovat za velmi rizikové.  Potká-li vás taková událost, může se vám výrazně prodražit, proto nelitujte nějaké té koruny navíc při uzavírání své pojistné smlouvy.   

Pojišťovny toto pojištění nabízí většinou v rámci havarijního pojištění, které pro nás na rozdíl od povinného ručení není povinné. Měli byste vědět, že pokud si sjednáte tento druh pojistky, může tím být kryta například povodeň, požár, výbuch, úder blesku, vichřice nebo i sesuv půdy či laviny.  Nečekejte, až vás něco takového postihne. Nástrahy na nás číhají každý den a jejich řešení pak bývá komplikované. Dnes máte možnost vybrat si produkt pro vás nejvýhodnější a to klidně i online z pohodlí vašeho domova. Můžete si vyzkoušet i tzv. srovnavač, který naleznete na našich stránkách. 

Havarijní pojištění může obsahovat i další výhodné věci netýkající se jen přírodních živlů. Patří mezi ně pojištění právní ochrany, pojištění skel vozidel, zabezpečení při střetu se zvěří nebo asistenční služby. Ty se nám můžou hodit v každém z případů výše uvedených. Občas si sami bohužel nepomůžeme a potřebujeme něčí pomoc či radu.

 

  • Sdílet článek:

POJIŠTĚNÍ

Chování účastníků dopravní nehody

 Naprostá většina řidičů, téměř 82 %, v průzkumu uvádí...

POJIŠTĚNÍ

S cizím autem do ciziny, aneb co si v takovém případě ohlídat

Chystáte se na dovolenou firemním vozem, autem z autopůjčovny nebo výkonným bourákem vašeho švagra? S tímto způsobem dopravy se pojí určité administrativní povinnosti. Co zařídit, když se chystáte s cizím autem na dovolenou?

POJIŠTĚNÍ

Jaké zabezpečení proti krádeži auta se vyplatí?

Kromě vynikajícího piva a známého českého skla je naše vlast bohužel známá i vysokým počtem krádeží. V celosvětovém měřítku jsme v první třicítce v počtu ukradených aut. Posvítili jsme si na to, jak by mělo vypadat efektivní zabezpečení proti krádeži auta.

Napište nám