POJIŠTĚNÍ

Co nabízí aktuální trh s povinným ručením? Užijte si nejnovější vychytávky

V současné době se pojišťovny snaží své produkty okořenit těmi nejlákavějšími výhodami. Nemusíte zdlouhavě brouzdat internetem, vyhledali jsme za vás, kde vám co nabídnou.

Cena dle najetých kilometrů u Allianz

Proč by měl příležitostný řidič platit stejnou cenu jako ostřílený jezdec, který na silnici tráví každou volnou chvíli? Allianz tuto problematiku rozlouskla díky svému systému tvorby ceny dle počtu najetých kilometrů. V článku zaměřeném na povinné ručení dle najetých kilometrů jsme vzali v potaz výhody i nevýhody. Produkt si můžete poskládat podle vašich potřeb, tudíž platíte jen za to, co skutečně využíváte.

Cena dle nájezdu od Uniqa

Podobnou výhodu nabízí i pojišťovna Uniqa. Pokud si do automobilu namontujete jednotku SafeLine Easy, můžete získat výhodnější cenu pojištění. U nájezdu do 8000 kilometrů činí sleva na pojistném dokonce 25%.

Sazba podle reálného výkonu od Axy

Tato pojišťovna slibuje, že výši platby pojistného vypočítá na základě skutečného výkonu motoru vozidla, nikoliv podle objemu, jako tomu je u jiných pojišťoven. Tento výpočet je mnohem spravedlivější a dokáže například odměnit řidiče, jezdící v ekologičtějším vozidle.

Praktická appka od Slavie

Jste-li mobilní člověk, který miluje chytré aplikace, potěší vás bonus k povinnému ručení od Slavie. Tato pojišťovna nyní ke sjednání nabízí užitečnou aplikaci, monitorující aktuální dopravní situaci. Kromě toho vám dokáže v případě nehody nahlásit poruchu a zavolat asistenční službu.

Prominutí první nehody od České pojišťovny

U České pojišťovny se nemusíte stresovat, že vám autonehoda sníží bonus. Pro jednou vám to promine – první nehoda nemá vliv na váš bonusový systém!

Tip: Zajímají vás i další parametry, jako je cena a výše krytí? Využijte náš chytrý srovnávač cen.

  • Sdílet článek:

POJIŠTĚNÍ

Chování účastníků dopravní nehody

 Naprostá většina řidičů, téměř 82 %, v průzkumu uvádí...

POJIŠTĚNÍ

S cizím autem do ciziny, aneb co si v takovém případě ohlídat

Chystáte se na dovolenou firemním vozem, autem z autopůjčovny nebo výkonným bourákem vašeho švagra? S tímto způsobem dopravy se pojí určité administrativní povinnosti. Co zařídit, když se chystáte s cizím autem na dovolenou?

POJIŠTĚNÍ

Jaké zabezpečení proti krádeži auta se vyplatí?

Kromě vynikajícího piva a známého českého skla je naše vlast bohužel známá i vysokým počtem krádeží. V celosvětovém měřítku jsme v první třicítce v počtu ukradených aut. Posvítili jsme si na to, jak by mělo vypadat efektivní zabezpečení proti krádeži auta.

Napište nám