POJIŠTĚNÍ

Asistenční služby se vám jako doplněk povinného ručení vyplatí!

Uzavření povinného ručení je pro mnohé věc nepříjemná a často se spíš kouká na to, aby to měl člověk rychle za sebou a stálo ho to co nejmíň peněz. Málokdo si pročte nabídku asistenčních služeb

Uzavření povinného ručení je pro mnohé věc nepříjemná a často se spíš kouká na to, aby to měl člověk rychle za sebou a stálo ho to co nejmíň peněz. Málokdo si pročte nabídku asistenčních služeb, kterou daná pojišťovna nabízí. Takovou službu ocení většinou jen ti, kteří se ocitnou v situaci, ze které se nemají šanci sami dostat. V takovém případě se pak příplatek rozhodně vyplatí.

O co se vlastně jedná? Tým asistenční služby je schopen zajistit motoristům okamžitou pomoc, pokud se dostanou do nouze se svým vozidlem. Dispečink této služby funguje 365 dní v roce a 24 hodin denně, proto se na něj může spolehnout opravdu každý. Pokud se vám stala dopravní nehoda, někdo vám auto ukradl či se něco uvnitř porouchalo a nechce to dál jet, neváhejte a volejte. Není vůbec žádná ostuda a žádný problém, pokud si zabouchnete klíč v autě, nebo se vám zlomí v zámku. I s tímto vám přivolaná služba ráda pomůže.

Ne každá pojišťovna nabízí služby v rámci povinného ručení a některé je opravdu třeba si připlatit. Výše uvedené služby patří mezi ty základní, které by měla hradit každá pojišťovna. Můžeme mezi ně zařadit například tlumočení při jednání s účastníky nehody či policií, právní pomoc, odtah vozu nebo třeba i proplacení nákladů na ubytování, pokud se dostaneme do svízelné situace.

  • Sdílet článek:

POJIŠTĚNÍ

Chování účastníků dopravní nehody

 Naprostá většina řidičů, téměř 82 %, v průzkumu uvádí...

POJIŠTĚNÍ

S cizím autem do ciziny, aneb co si v takovém případě ohlídat

Chystáte se na dovolenou firemním vozem, autem z autopůjčovny nebo výkonným bourákem vašeho švagra? S tímto způsobem dopravy se pojí určité administrativní povinnosti. Co zařídit, když se chystáte s cizím autem na dovolenou?

POJIŠTĚNÍ

Jaké zabezpečení proti krádeži auta se vyplatí?

Kromě vynikajícího piva a známého českého skla je naše vlast bohužel známá i vysokým počtem krádeží. V celosvětovém měřítku jsme v první třicítce v počtu ukradených aut. Posvítili jsme si na to, jak by mělo vypadat efektivní zabezpečení proti krádeži auta.

Napište nám